Savaitės pjūvis

Lapkričio pradžios laidoje aptariame kuriamą Kibernetinio saugumo centrą ir kalbiname Ryšių ir informacinių sistemų tarnybos direktorių Rimtautą Černiauską bei primename birželį vykusį pokalbį su įmonių grupės „Penki kontinentai“ Tinklo operacijų centro vadovu Tomu Okmanu.

Seimo narys Jurgis Razma komentuoja neseniai atliktą tyrimą apie skurdo ribą Lietuvoje.

3 Comments

  1. Marta

    Kas eis ginti Tevyne? Tai geras paskutinis gerb. Iskausko klausimas. Bet galiu atsakyti. Tikriausiai eis ginti tie 141 seimo nariu su tais is 141 is Auksciausios Tarybos, kuriems dar Paulausko seimas padidino rentas iki vidutines seimo nario algos. Jei ta alga 6 000 litu, vadinasi is biudzeto siems zmonems mokama apie 9 milijonus kasmet? O visi kiti, tie 30 procentu nuskriaustuju nuolat kuria kolektyvinej samonej juoda debesi virs Lietuvos, kuris aiskiai pritrauks nelaime… Na, bet tie seimonariai, kurie ruosia puokstes Putino kareiviams, gali jaustis saugus.

  2. del internetinio saugumo

    rekomenduoju uzeit i Europolo portala ir pasiskaityt apie gresmes. Visokie cia mineti “clauds” patys yra neaiskus. Ismaniaisiais telefonais nebesinaudoja politikai,, nes zino, kad ten imntuotos sekimo funkcijos. Net pirstu anspaudai nuskanuojami, o Iphoto gali atpazint veidus minioje… Ir visos tos naujausios technologijos yra ateke i ne itin geras rankas. Tikimasi banku vagysciu, nes isvogta daugybe “pasvordu”. I mano kompa nuolat isiverzia Gemius failai, disqus ir facebuko, nors ten nesiregistruoju ir nemaklineju. Gemius kompanija isikurusi Lenkijoj, apsimeta interentiniu tyrimu agentura, bet aiskiai snipineja ir blokuoja. Mcromedia panasiai. Ismetu ir tikrinu. Kuomet narsau po JAV tinklalapius, jie neprilimpa, kuomet po musiskius vel sedi. Tycia laikau sena makintosa, dar Stivo Jobs’o laiku, nes tik jie dar svarus nuo globalisties kontroles.

  3. Marta

    n, atiduoti Lietuvos internetini sauguma turtingiausiam “lietuviui”, Penkiu kontinentu savininkui Idrakui Dadasovui, Snoro banko savininko Antonovo draugui, puikus pasirinkimas! Idomu, kas taip sugalvojo? O gal Putino komanda geriau saugotu?:)

Comments are closed.